08 May, 2011

Sekitar Family day WR Grace 06 & 07/05/2011 @ Awana Kijal

Assalamualaikum, minta maaf kawan semua, lama Abgaji tak update blog ni, hehe saja jer entah ngapa takde mood jer bila ngadap laptop ni. Lagi pun rasa cam nak relax jer. Ini pun masih tak habis penat lagi, baru balik dari hari keluarga company AbgAji

3 comments:

Anak Ulu Cheka said...

assalam best deme yek gi family day

selamat berihat weh :)

Jejaka Desa said...

Kala ande tarik tali lagi la sakit badan.

BlogAbangAji said...

AUC - kita dah bapok budok ni takde laa beh sangat tapi anok2 dah tentu suka bila balik tu tanya bila pulok ada lagi.
JD - betul tu kala tarik tali koi memang tak masuk weh, dah serik haha.