20 February, 2011

Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com

Petang ni AbgAji blog walking saja2 meluangkan masa yang lapang(hehe sebenarnya membuang masa kot) tertarik dengan satu blog kak ina "Blog Kak Ina Kl Dot Com" walau pun baru 1st time surf blog Kak Ina ni berminat pulak nak sertai contest dia, sebab syarat2nya mudah seperti bawah ni;

Yang layak ialah rakyat Malaysia dan mesti mempunyai blog.Apa yang perlu dilakukan? Mudah sahaja.
Syarat-syaratnya
1. Buat satu N3 tentang/review blog akak. Macam apa yang tak perlu di kekalkan dan perlu di buang kat blog ini. Bukan cerita mengenai akak tau.

Tajuk mestilah sama macam tajuk diatas. Bagilah pendapat yang bernas yer.

2. Sila salin dan tampal ayat di bawah dalam satu entri di blog anda. Nak letak gambar tu boleh, tak nak letak pun boleh. Suka hatilah labu.

kakinakl.com sedang mengadakan contest. Jomlah join...hadiah menarik menanti anda.

3. Setelah siap sila tinggalkan link N3 anda di dalam ruangan komen sebagai penyertaan. Kalau tak tinggalkan link akak tak kira yer.

4. Seorang pemenang hanya layak menang satu kali sahaja.
Contest ini bermula daripada sekarang dan akan berakhir pada 20hb. Febuari 2011 pada pukul 11.59 malam. Penyertaan yang dihantar selepas itu tidak layak untuk diadili.
Pemenang di pilih berdasarkan pendapat yang bernas dan original (tak copy cat yer)

OK yang pertama sekali AbgAji kata blog Kak ina ini sudah cukup menarik tapi kerana nak masuk contest ni terpaksa AbgAji memberi saranan.

1. Kak Ina kena buang Blogger sign in kat atas header blog Kak Ini, ini kerana kak Ina dah ada domain dot com sendiri, lebih nampak bergaya.


2. Sekarang ni "post entry" di blog Kak Ina cuma dua entry, Kak Ina kena tambah supaya ia nampak seimbang dengan "side widget" di blognya.

Hehe cuma dua sahaja yang AbgAji yang dapat sarankan, dan yang lain2 tu biar rakan blogger yang lain berikan. Secara keseluruhan memang Blog Kak Ina Kl ini menarik minat ramai.

4 comments:

Anak Ulu Cheka said...

join jgn x join

Terkini dari AUC dot com: Sponge Bob vs 7 Dosa Besar

BlogAbangAji said...

Auc hehe ntah kali ni berminat pulok nak join

kak ina kl (1) said...

salam ziarah. Terima kasih sudi join contest akak. Semuga berjaya dan tunggu keputusannya yer.

nur said...

dari blog Kak Ina.. setuju juge dgn cadangan ni..

Jemput ke:ALL IN ONE

oh ye.. dah folo sini..