23 January, 2011

22/01/11 Restoran D'Osis

Hehe Pagi sampai petang dah duduk kat kedai tayar, sebelah malam pulak anak2 ajak makan kat luar pulak, kali ni dorang mintak nak makan "Western food" pulak katanya. Cari punya cari teringat kat restoran D'Osis di "Malay Town" Kuantan, tempat ni selalu lepak dengan saudara Mitos "Anak Ulu Cheka" . Ok juga restoran ni. selesa.

Bilalaa "chicken chop" ni nak sampai? Lapar dah niiii

"Lamb chop" kakak nanti tak nak bagi Ikhwan rasa hehe.

Peace

Alhamdullilah hilang dahaga.



2 comments:

Anak Ulu Cheka said...

hehehe...kome selalu jugak ajak anak2 kome gi mkn kat situ...

bila pulak nok mengetea nih..

BlogAbangAji said...

AUC - hehe kwn anytime jer