16 November, 2010

Selamat Menyambut Hari Raya Eidul Adha

Salam sejahtera Kawan2 AbangAji,

Di kesempatan yang serba ringkas ini saya mewakili diri saya dan keluarga merakamkan ucapan Selamat Menyambut Hari Raya Eidul Adha buat semua pengunjung Blog AbangAji yang setia dan hebat ini.

Kepada mereka yang balik kampung, selamat pergi dan kembali dengan selamat, have a safe journey. Kepada yang masih bekerja AbangAji ucapkan selamat maju jaya dalam apa jua urusan. Moga dipermudahkan dan dirahmati Allah Rabbul Izzati.

AbangAji tahun ni hari raya korban di Jengka 16 bersama ibunda tercinta. Jika ada mana-mana mereka yang berkesempatan boleh jumpa sama-sama solat hari raya di Masjid Jengka 16.

Sempena Hari raya ni ada permintaan, utk makan spagheti laa pulak. Tak menghampakan permintaan mereka arini AbangAji ambil cuti utk menyedakan sos nya. Jadi start pagi2 tadi AbgAji memulakan tugas memasaknya.
Ini bahan2 yang dah disediakan, hehe sebab dah lama tak masak ni rasa penat juga laaa nak menyiapkan.

Bahan2 yang telah disediakan.


Mula memasak


Sedang menumis


kuah pasta yang dah siap. Alhamdulillah dah siap semua kerja, tapi yang paling tak best ni nak mengemas dapur pulak. Hehe patutlaa chef2 terkenal tu ada pembantu dapur.

2 comments:

zulkbo said...

Salam ziarah anda...
Eid Idul Adha MUBARAK!

akuanakpahang (AAP) said...

Salam AidilAdha juga drp saya.