15 June, 2010

Berhati-hati jika ada orang minta tolong

Kepada kawan-kawan AbgAji jika anda di airport atau dimana2, jika ada orang yang tak dikenali minta tolong bawakan atau jaga sesuatu jangan terlalu percayakan mereka nanti akibatnya kita yang merana.

AbgAji - minta maaf dah lama tak update blog ni, hehe sibuk sangat.

4 comments:

a kl citizen said...

janganlah kita terkena

al-mankaraqi said...

salam ziarah!

selalu menumpangkan orang sbb teringat masa susah dulu orang tumpangkan kita.

tapi yelah, kena waspada jugek walhal selalunya tak terpikirkan masa tu.......

Al-Mankaraqi

cemomoi said...

heh susohnya nok buat baik sekarang ni yea

zulkbo said...

salam bang aji..
macam cara orang nak
seludup dadah yak?
tapi rasanya tak lepas
anjing pengesan ada..
tapi apapun beringatlah