19 June, 2010

Automatikkan Perniagaan Anda

Petua mendapatkan ramai pelanggan dengan cepat tanpa perlu keluar rumah.


*Letih mencari pelanggan secara OFFLINE
*Dah macam-macam perniagaan online yang dilakukan masih tak menjadi.
*Dah tak larat hantar flier ke rumah-rumah, iklan sana sini tapi bisnes tak berkembang-kembang jugak.
*Banyak duit habis beli ebook itu dan ini, kesudahnya buat sekerat jalan.
*Tak tahu lansung cara yang betul buat bisnes online
*Produk ada, tapi tahu nak pasarkan secara online melalui internet.

15 June, 2010

Berhati-hati jika ada orang minta tolong

Kepada kawan-kawan AbgAji jika anda di airport atau dimana2, jika ada orang yang tak dikenali minta tolong bawakan atau jaga sesuatu jangan terlalu percayakan mereka nanti akibatnya kita yang merana.

AbgAji - minta maaf dah lama tak update blog ni, hehe sibuk sangat.