19 June, 2010

Automatikkan Perniagaan Anda

Petua mendapatkan ramai pelanggan dengan cepat tanpa perlu keluar rumah.


*Letih mencari pelanggan secara OFFLINE
*Dah macam-macam perniagaan online yang dilakukan masih tak menjadi.
*Dah tak larat hantar flier ke rumah-rumah, iklan sana sini tapi bisnes tak berkembang-kembang jugak.
*Banyak duit habis beli ebook itu dan ini, kesudahnya buat sekerat jalan.
*Tak tahu lansung cara yang betul buat bisnes online
*Produk ada, tapi tahu nak pasarkan secara online melalui internet.

15 June, 2010

Berhati-hati jika ada orang minta tolong

Kepada kawan-kawan AbgAji jika anda di airport atau dimana2, jika ada orang yang tak dikenali minta tolong bawakan atau jaga sesuatu jangan terlalu percayakan mereka nanti akibatnya kita yang merana.
video

AbgAji - minta maaf dah lama tak update blog ni, hehe sibuk sangat.