15 April, 2010

Test Mata Anda

Kalau tak boleh tengok apa bendanya, sepetkan mata kalau tak boleh nampak juga dah sah memang ada masalah penglihatan hehe
Jom join online biz selain berblog boleh juga jana duit.
Jom bersama , teruslah mendaftar secara PERCUMA sekarang! Dan isikan maklumat butiran anda pada borang yang disediakan!

*Nama Pertama :
*Nama Terakhir :
*No. HP :
*em@il Anda :
*Confirm Email:
*Negara :
*Memperoleh Pendapatan :

9 comments:

cemomoi said...

p.ramlee kata kalo tak nampak itu alamat pendek umur.. jadik saya nampak lagi tu abang aji

piewahid said...

nampak, nampak...!!!
nampak kotak tu aje lah...:)
apa jwpnnya abgaji?

CekWa said...

kena sepetkan mate yak baru nampak ya...

BlogAbangAji said...

Piewahid, cecemomoi kena sepetkan mata macam mata cina haha

BlogAbangAji said...

Cekwa - betul tu

zulkbo said...

salam bang aji..
betul test mata ni
koi mmg rabun..hu hu

Melor said...

mata melor ni dah sepet camna lagi nak sepetkan nanti tak npk langsung.pa benda tu?

aki net said...

Salam,
Akinampak no sex...... ntohyer ke idok

BlogAbangAji said...

Salam Zul,kala rabun kena pakai spek dah tu.

Melor - sepetkan sikit jer haha jangan sampai pejam.

Aki - aok hebat tapi kena baca sampai abih tu baru tau tulisan penuh nyer. kala dah nampok koi jamin aok mesti ketawa punya