10 April, 2010

Restoran Pinggan Besar

Tadi kome sekeluarga singgah makan tengahari di Restoran Orange. AbgAji tak tau kenapa tokeynya letok nama orange ni, nok kata cat diluor takdelaa warna oren, nampok biasa jer. Juadah direstoran ni boleh tahan banyak tapi yg menariknya pinggan yang digunakan besor sungguh dekat sama besor dengan talam. Agaok2 dalam >12 inci garis pusat.

nii haa pingggannya haha AbgAji biaslaa kala ada petai mesti tak lepas punyer, ulam favorite tu.



Siput sedut masak lemak cili api pun ada. Jemput makan.

Jom join online biz selain berblog boleh juga jana duit.
Jom bersama , teruslah mendaftar secara PERCUMA sekarang! Dan isikan maklumat butiran anda pada borang yang disediakan!

*Nama Pertama :
*Nama Terakhir :
*No. HP :
*em@il Anda :
*Confirm Email:
*Negara :
*Memperoleh Pendapatan :

7 comments:

Melor said...

dah berminggu melor dok cari siput sedut nak masak cara kg melor tak jumpa. alih2 blog abg aji duk tunjuk buat makin teringin ni nak mkn. ngidam nih.

BlogAbangAji said...

Melor - sabar kalau tak jumpa juga meh dtg kuantan AbgAji belanja kat restoran ni. Biasanya memang ada siput sedut kat restoran ni.

zulkbo said...

salam bang aji
besornya pinggan
nasi sejemput jer..
aok diet ke weh?

Jejaka Desa said...

Menciak weh kala jenih buboh nasi ngikut saiz pinggan...Kat area mane ni...

BlogAbangAji said...

Salam, Zul nasi tu memang nampok sikit tapi memang satu pinggan biasa tu sebaknya pinggan tu beso sangat.

jejaka - haha ini di seberang balok kala aok dari kuantan sebeloh kiri selepas jambatan kg balok ter, kedai ni bete2 sebeloh padang Futsal.

al-mankaraqi said...

pinggan besor ni kadang2 menamboh selera jugek bangaji, satu faktor bagi koi......

BlogAbangAji said...

mankaraqi - memang bete tu, memula sampai kedai ter koi rasa taknok makan tapi nengok ke pinggannya rasa nok pulok haha