02 March, 2010

Sori Bos


Semoga kita bersabar

3 comments:

zulkbo said...

salam bang aji..
cam hangin ngan boss jer
biasalah bila kita jadi pekerja
tak termampu nak memuaskan hati boss..

piewahid said...

betul lah baby tu pandang ke atas sbb real boss ada kat atas

BlogAbangAji said...

Zul, takde hanginnye hehe kala kita jadi bos yek gitulaa anok buoh kita fikir.

abg piewahid, bete tu memang real bos ada kat atah tu bukan kat atah jer mana pun kite pegi kena perati senalo tak boleh lari kemane, haha kala nok lari juge kena buat planet sendiri kala kita rase terer sangat. ye tak