28 February, 2010

Kala sesat lagi tak tau laaa nak buat camana?


Sempat singgoh di kedai jual GPS, memula te cadang nok beli Garmin tapi rega nya mahal ngat, tak boleh tawor langsung reganye, hampuras betul tokey tu. Pastu tanya jenis lain pulok, tengok punye tengok berminat pulok. Hargenya rm530 banding ngan Garmin te reganya RM750. Jenis ni guna "software" papago - hehe katanye "Now you will never get lost".
Abgaji tak tau pulok kualitinya janji nanti tak sesat. Tokey tu kate ada jaminan 1 tahun dan boleh "update " setiap 4 bulan percuma jer.

7 comments:

abu muaz said...

salam ziarah.

Budak Ulu Cheka said...

deme kalau nak beli gps deme pasti os dia wince 5 atau 6, sebab boleh isi byk gps, beli mahal2 tapi gps satu je dlm tu..kalau ade wince tu kome bulat isi ke deme macam garmin, papago, igo8, amigo, tomtom, ndrive, sygic dan macam2 lagi free je kome buat kat deme hehehehe...nok tengok blog GPS kome ne heheheh

http://lokatoogpslaunchpad.blogspot.com/

BlogAbangAji said...

Yeke camtu, camana nok check menda tu (wince 5 / 6), kome bab ni memang tak tau nanti kome masuk blog aok tu.

BlogAbangAji said...

w/salam Abu Muaz

Budak Ulu Cheka said...

biasanye nok tau dia punya os tengok stiker kat belakang gps tu je ade kat situ

zulkbo said...

salam Bang Aji..
woitt beh la aok dapat gps baru yek?..koi sampai ke ler dok tangguh nak beli ..tunggu rega bila discount..he he

BlogAbangAji said...

Zul, tu pun tangguh 4,5x tu, reganye tak turun2 lagi