22 March, 2009

OUM - Modul Bahasa Melayu

Khusus kepada Pelajar Open University Malaysia (OUM) yang ingin modul dalam Bahasa Melayu jangan lepaskan peluang ini. Untuk info lanjut sila klik kesini untu info lanjut.
Kami akan membantu anda untuk mendapatkannya.

ANH 1303 PENGAJIAN MALAYSIA
BBDH4103 HUMAN RESOURCE DEVELOPMENT
BBHI4103 INDUSTRIAL RELATION
BBSH4103 HAZARD MANAGEMENT
BBPP1103 PRICIPLES OF MANAGEMENT
BBMM1103 MARKETING MANAGEMENT 1
BBMP1104 MATEMATIK PENGURUSAN
BBPM1104 PRINSIP MIKROEKONOMI
BBSM1103 PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
BBUP2103 UNDANG-UNDANG PERNIAGAAN
SBST1103 INTRODUCTION TO STATISTICS
BBMM1203 MARKETING MANAGEMENT 2
BBPK1104 PERAKAUNAN KEWANGAN
BBPK2104 PRINSIP MAKROEKONOMI
BBAP2103 MANAGEMENT ACOUNTING
BBGO4103 ORNASITIONAL BEHAVIOR
BBTP3103 IT FOR MANAGEMENT
BBKN3103 BUSINESS COMMUNICATION
BBNG3103 INTERNATIONAL BUSINESS
BBSP4103 STRATEGIC MANAGEMENT
BBPW3103 FINANCIAL MANAGEMENT
BBPW3203 FINANCIAL MANAGEMENT 2
BBYN4103 BUSINESS RESEARCH METHOD
BBSB4103 CROSS CULTURAL MANAGEMENT
OUMH1103 LEARNING SKILLS FOR OPEN & DISTANCE LEARNERS
OUMM2103 ENTREPRENEURSHIP

18 comments:

Nurul-Whothe said...

saya nak modul tu...

wong said...

Boleh dapatkan modul ini dalam BM?
OUMH1103 LEARNING SKILLS FOR OPEN & DISTANCE LEARNERS

SALMAH TEH said...

saya amat berminat untuk mendapatkan modul oumh1103 dalam b.melayu,macam mana cara untuk mendapatnya

cheap n chic butiq said...

masih ada lagi ke koleksi buku2 di atas?sy nk beli tlg email sy: fiori80@ymail.com hubungi sy :0165121807 tqvm

Xi Foo's Blog said...

SENARAI MODUL OUM VERSI BAHASA MELAYU
SENARAI MODUL OUM VERSI BAHASA MELAYU [*KEMASKINI]:

Boleh diakses di link berikut:

http://institutadc.blogspot.com/2011/04/nota-modul-oum-dalam-bahasa-melayu.html

sultansufian said...

saya berminat utk mendapatkan modul dalam bahasa melayu .subjek OUMM 2103
ENTREPRENEURSHIP dan oumm3203 PROFESSIONAL ETHICS.saya berada di kk sabah.ni hp no 0198810070. sila berikan hp no Xi foo..nie email saya
Maidil_mnadzir@petronas.com.my

chiu eng said...

sy nak dapatkan modul OUMH1103 learning skill for open distance learner dalam bahasa melayu..macam manacara nak dapatkannya?

Khairuzi Ngah said...

Mana ye??? Saya nok jugok..

lyn_conie said...

saya amat berminat untuk mendapatkan modul BBEK1104 prinsip microekonomi dalam b.melayu,macam mana cara untuk mendapatnya. ni emai sya lyn_conie@yahoo.com. tq

jue said...

saya modul dlm bm HBMT1103 introduction to mathematics education.email saya jubaidahghani@gmail.com phone saya 0138733236

jue said...

mcmna saya nak dptkan modul dlm bm HBMT1103 introduction to mathematics education? :(

Xi Foo's Blog said...

Assalam, HBMT1103 memang takde versi bm. untuk senarai versi bm keluaran 2004-2008 boleh semak sendiri kat institutadc.blogspot.com Salam ceria.

niess abdul said...

Boleh dapatkan modul BM
OUMH1103 LEARNING SKILLS FOR OPEN & DISTANCE LEARNERS

Subaniz Jeganathan said...

Bagaimana hendak mendapatkan buku buku ni?019 9201020.subaniz@hotmail.com

Unknown said...

Saya. Juga berminat utk sorjan modul bbsh4103 hazard mananagent dlm bahasa Melayu.mcmana ya?

Unknown said...

Saya. Juga berminat utk sorjan modul bbsh4103 hazard mananagent dlm bahasa Melayu.mcmana ya?

Muhamad Riza Mat Sidek said...

Saya perlu Bdpp1103 introductory mgt..versi bm..pm smas1995@gmail.com...urgent b4 21 may 2014..tq

Dayang Zainah said...

saya amat berminat untuk mendapatkan modul OUMH1103 LEARNING SKILLS FOR OPEN & DISTANCE LEARNERS...saya pelajar baru untuk May 2014 thn ini, saya ambil ijazah dalam bidang pengurusan, bagaimana saya boleh dapatkan modul oumh1103 dalam b.melayu,macam mana cara untuk mendapatnya???? ade sesiapa tak leh bantu sya.. sya amat berharap jasa baik kalian